tisdag 20 januari 2015

Äntligen dags

För min MR röntgen som jag har väntat på så länge samt som jag kämpat på att få. Jag vaknade strax efter kl 5 imorse men tänkte nje lite tidigt att stiga upp :-). Skulle vara på CSK 07,10. Jag väckte C och såg till så att hon var vaken till pappa skulle komma hem från jobbet. När det var gjort och jag var redo att köra så satt hon invirad i sin morgonrock och väntade på att pappa skulle komma. 
Var inne på sjukhuset i god tid,checkade in mig och gick till väntrummet,blev in kallad dirket hela 15 min innan min tid :-) någonstans så trodde jag att jag skulle ha mina privata kläder på mig,men se där gick jag bet :-D fick vackert byta om till en sexig klänning-men fick ha kvar strumpor och trosor. Ohlala! En redig MILF blev jag bara vips med mina grott ben som en varit nära en rakhyvel sedan förra året :-D haha! Jag inbillar mig att han sett hårigare ben än mina......Haha! Och om inte?! Ja då bjuder jag på den snackisen i fika rummet.
Efter besöket på sjukhuset så begav jag mig till jobbet för att lämna mitt läkarintyg på att jag är hemma till den 1 feb beroende på vad MRsvaret säger.....sen körde jag hem för att få lite kaffe och en smörgås.

Nu ska jag vika lite tvätt.

1 kommentarer:

  1. Ja visst är det underbart!! haha
    Hoppas allt gick bra på sjukhuset! Kram =)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis