lördag 27 december 2014

Så gud in i helvetes ont!


De senaste dagarna så har smärtan i ryggen varit rent för djävlig. Ont upp i ryggen och långt ner i benet/tårna. Tårarna bränner i ögonen,men jag håller tbx dem.......för vad är det att gråta över?!
Visst sen blir det inte bättre att jag plockar och plockar här hemma. Nej jag är ingen pedant men jag gillar att slippa hund hår och gran barr och annat otyg. Men nu är jag slut som artist och kommer inte göra halv 7 mer.......nu får det förfalla och orkar inte mer eller ryggen orkar inte mer.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article13552516.ab

Men jag har lite att göra innan jag kan sätta mig :-) vi ska ha gäster ikväll det är lite till att fixa.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis