måndag 15 december 2014

Nu är vi

Hemma i KALLA mörka Sverige........och jag vill tillbaka till värmen. Jag vill inte vara här.....
Kommer en uppdatering om veckan sen. Just nu är jag mest sugen på att berätta om hundarnas "upplevelse" på deras semester- deras första vistelse på hundpensionat.
När det visade sig att hundarna skulle få tillbringa en vecka på pensionat så brast mitt hjärta,MINA bebisar skulle få vara "inlåsa". Letandet började.....vi sökte och sökte,tills vi hittade ett som låg bara någon km från oss, http://www.jinxhundcenter.se/ har bekanta som lämnat sin hund där och är super nöjd så vi tänkte vi kör.  Vi fick till oss att det var mat,koppel och något att ligga på som de skulle ha med sig. Hm.....tänkte jag hur ser det ut om vi tar med en säng,soffa och en kamin dit?! Haha! Ja det är då mina hundar känner sig hemma och bekväma. Nej givetvis så går ju inte det......funderade vidare och kom på att dessa fina hundbäddar- biabäddar. Dyra som fan är dom ju,men sen har biltema bra pris på dom (fastän jag tyckte det hade räckt med en tjockare filt/bädd),var in där och gjorde mig till nån vecka innan vi åkte på semestern, hundarna var väl inte jätte imponerad av mattes köp, men de låg ju i dom nu eftersom  jag nu tvunget hade köpt dom..haha!
Så förra lördagen så körde jag och C dit,vi körde och vi körde. Fick känslan av att detta är inte rätt men jag fortsatte köra, och sist på vägen låg pensionatet. Jörgen kom ut och mötte oss och hjälpte till att bära in mat och bäddarna,hundarna fick in i sin bur-de hade en stor då de är vana vid varandra så fick de bo ihop. Grinden stängdes och Labans öron blev minst ½ meter långa :-( 
Jag informerade om hur de äter och sen sa vi hejdå och körde.
I lördags så hämtade F dom och S `s tjej sov här över natten, Jörgen berättade att det hade inte varit några problem alls utan det var trevliga hundar som var glada och lydiga. MEN det var en sak sa han........de hade med sig sina bäddar......och hon kunde få dom med sig i SOPSÄCK, då någon av hundarna som han sa hade haft lite roligt natten till tisdagen......haha! F sa att det är inte så svårt att gissa vem av dom det är.....Laban......jaja vad är en bal på slottet tro?? Men som jag sa när jag fick höra det- Jag sa ju att det hade "räckt" med filt eller den andra bädden :-D nu fick de ju sova på filtar ändå....hihi!
I övrigt tycker jag inte de verkar tagit någon jätte skada av att varit på pensionat,även om jag nog inte i första taget lämnar dom igen :-)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis