fredag 5 december 2014

Hej jag är din Svärmor!

Och jag har en massa rättigheter när det gäller din man och min sons äktenskap. Det spelar ingen roll om jag går över lik för att "få" det jag vill. Min dröm hade varit att lyckas krossa er äktenskap helt......
Ja tyck du att jag är konstigt men det är så här ÄR inte JAG lycklig så ska tamejfan inte DU/NI vara det.......Mohahaha!
Det finns inga gränser på vad jag kan hitta på för att få min vilja att gå igenom......men du ska inte få min son att må bra.
Som din mamma kräver jag även att få FULL insyn i allt ny gör,hur ni äter,sover och skiter. Ja hur ofta ni älskar får du gärna oxå del ge mig....... Det kan även hända att jag sitter inför andra och önskar livet av min svärdotter,ja för det är så jag är den underbara svärmodern som vill min mans fru det bästa...... för hon är ju den dottern jag aldrig själv fick.
Men vet ni vad det bästa är?! Det är dessa HÄRLIGA kärleksbrev min svärdotter skickat till min kusin,ja jisses ni ska bara veta vilken smarrig läsning det är!! Va hon kusinens fru tagit upp det?! Nej det ska ni inte tro,för man kan ju inte ta upp något som ALDRIG hänt i det verkliga livet,nej för det har bara hänt i mitt huvud för jag är lite smått sjuk i huvudet och lever i fablernas värld- en värld där allt är tillåtet......
Nu är jag VÄL medveten om att alla svärmödrar INTE är som jag nämner ovan, Men jag vet att det är MÅNGA som har problem med sin svärmor,jag vet att det finns de som oavsett vad de gör så anses de aldrig kunna duga åt deras son. Ja jag säger son då jag tror att det är flest mammor som har problem att låta någon annan kvinna bli den enda kvinnan för sonen. Jag kan LOVA att jag aldrig kommer lägga mig i mina barns relationer eller äktenskap. OM de inte far illa eller ber mig om råd. Skulle aldrig sitta och önska livet ur min svärdotter eller vilja veta ALLT om deras ÄKTENSKAP. Inte heller vilja prata varje dag med mina  barn eller vilja och vilja det är väl klart men jag hade ju inte förväntat mig samtal hem varje dag, för jag är medveten om att de har sitt liv........
Men jag vill att mina barn ska veta att de alltid har sin mamma oavsett vad och vilken tid på dygnet.

1 kommentarer:

  1. Hehe...eller hur, nu har vi släppt bomben det kanske du inte har missat;)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis