söndag 21 december 2014

Fjärde ljuset

Brinner då det är fjärde advent och jag sitter här med en kopp kaffe. Äggen är kokta inför eftermiddagens middag. Och köttbullarna är redan UPPÄTNA!!! Helvetes skit inte kan man ha ngt i kylen utan att det ska ätas upp..........och som om personen som åt dom "inte" visste att de var tills idag!! *MORR* nä han kan få färdigköpta istället...idiot!! Ja sånt gör mig irriterad att man bara tänker så långt som näsan är.....
Iför sig det är inte lätt att tänka på andra människor när man är egoist.....sen påstå att man tog 2 stycken det är ju fan bara löjligt!
Ska iallafall torka lite golv när jag är klar med kaffet och försöka få till hur och var vi ska sitta och äta. Har ju ett matmöblemang i vardagsrummet MEN eftersom satte in ett skåp till där plus att jag köpte en stor gran så får vi inte riktigt plats! Haha! Men jag är ju kvinna och det är väl klart att jag löser det eller hur?! ;-)
Läste en artikel om att julen är verkligen inte en jämställd tid då kvinnor-Kvinnor städar,pyntar,köper de flesta julklappar, ja de gör det mesta inför julen och männen på sin höjd tomtar.
Nä tänkte jag VARFÖR skulle de gå ifrån ett vinnande koncept när det gäller att hjälpa till?! Här hemma märker jag ingen skillnad på om det är en vardag v 10,23,30 eller innan jul eller nyår. Här är det viktigt att mannen får sova länge så han är utvilad för att orka göra inget.......ja det låter kanske jävligt hårt men det är väldigt sant.

Nä nu ska jag titta på julkalendern med C. Ha en bra förmiddag, kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis