torsdag 25 december 2014

Tomten kom på besök

 Det sägs att traditioner är till för att brytas......något som vi verkligen gjorde igår på självaste julafton 2014. Eftersom vi firade jul den 21 december när O och H var här så hade vi inga planer för självaste julafton i år. Hade pratat med brorsan om att vi eventuellt skulle köra dit men då min rygg strejkar rejält just för tillfället,så hoppade vi det. Så då var det en jul hemma själva. Men då fick vi en inbjudan från grannen som skulle fira med sina barn och barnbarn,sagt och gjort vi tog med oss julmat över vid halv 4 tiden.  Jag skulle agera jultomte hos två familjer :-) 
Lyckan var total när vi fick besök av tomten även en andra gång i år för C var lite orolig att han kanske inte skulle komma till henne igen eftersom han redan hade varit hos henne <3

Vi gick hem vid åtta tiden för att titta på Sune i Grekland och sedan Tomten är far till alla barnen :-)
Nöjda barn även  denna julen och det är huvudsaken.

1 kommentarer:

  1. Sv: Men jaaa det tycker jag vi ska försöka trycka in. Jag ska höra med mannen på lördag när jag hämtar honom vilken dag som skulle passa oss.

    Vet inte riktigt vilken dag, men en av dagarna har vi lovat att köra till hyltebruk för att hälsa på hans stora syster med familj.

    Puss och dask på ballarna!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis