måndag 3 november 2014

Måndag och en ny vecka

Som än så länge är helt orörd. Eller helt orörd är den ju inte. Den började vid 4 tiden imorse för min del.
Då kommer Laban upp i sovrummet och smaskar och suger delux på något,hör maken mumla något: Har du ätit mint kola?! Men han gör ingen ansträngning till att gå ner och kolla vad den förbannade hund djävulen har gjort!! (ja vi den tiden står han inte högt i kurs hos mig) så jag går ner och kollar,jo då då har han haft en jätte fest på det som C  fått under sin bus eller godis tur i fredags! Han har haft jobbet med att ta av pappret på några få kolor!! Skålen var länsad........nada kvar!! Och denna skålen stod på bänken i köket,visst det vet jag att det är inga "problem" för honom att ta det so står där. MEN varför gick han inte lös på skålen med kolor som jag har ställt lite fint på vardagsrums bordet.....ni vet en sån där skål som ska ge sken av att: Titta här,vi kan ha godis framme UTAN att röra.....men nej så är inte fallet för står det framme ska det ätas är mitt motto!  Den skålen med godis har stått där sedan typ onsdags......så jag är föga förvånad att han inte tagit det. Men så slog det mig,han har "mognat"....haha! Mognat in my ass!!!
Iallfall där låg aset och sög som en tandlös varelse och sög på en mintkola eller vad fan det nu var!!
Givetvis vaknar ju C när jag är uppe och "stökar"  eller det är nog inte av det utan jag gör henne säga: Mamma fy vad där är äcklig......(efter att jag släppte en liten fis!) så då hade jag henne som jag skulle få att lägag sig igen för klockan är BARA 04,25!! Hon somnar om en stund sen kommer hon: Mamma har du papper jag måste snyta mig,mamma jag är så varm,mamma får jag ligga hos dig?! *SUCK* lägg dig här och var tyst!!

Nu ska jag ta lite mer kaffe och en kola att suga på! Haha!

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis