onsdag 12 november 2014

Lunch/middag när det inte blir som, Glömt barn

Smak lökarna vill....
Maken tog beslut att det skulle göras fiskpinnar,"skolans" filsås och kokt potatis till oss när C är i skolan. Givetvis så valde han ju ngt som vi inte hade hemma. Men vad gjorde det när jag kunde känna den goda smaken av såsen och fiskpinnarna?! Sagt och gjort han körde iväg,slängde ihop såsen som BARA smakade bostongurka :-/ vafan......men han gjorde lite "justeringar". Potatisen kokar och fiskpinnarna ligger på järnet och jag bara längtar tills att jag får sleva i mig det :-)
Men vad upptäcker jag?! Att fiskpinnarna mest består av paneringen (det var ej findus) aja det kan gå ändå...men NEJ katastrofen var ett faktum.......pinnarna smakade PAPPER!!! Så jag satt där med potatis,papper och bostongurka! Nej fy fan vad mina smaklökar blev besvikna :-( och det hamnade i soporna för jag kunde inte förmå mig att äta det.
Men det var väl TUR i oturen  att jag inte fick en "mat" orgasm av denna enkla lunch/middag eftersom jag fick ett samtal som lät ngt liknade. Ska vi cykla då? Jag: Va vaddå?! Vad är det för dag?! Jävlar det är onsdag och barnet slutar ju nu!
Slängde på mig jackan och kastade mig upp på cykeln och tramsade på för glatta livet :-) Ja herregud där har jag gått halva dagen och trott att det var tisdag.......hade varit snygg när de ringt från skolan och sagt: Hm,,,,,du har glömt hämta C.....
Haha! ja det är inte lätt när det är svårt :-D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis