lördag 15 november 2014

Kl är 16,00

Och det är näst intill helt mörkt ute. Längtar tills det är "lagligt" att sätta upp stakar och stjärnor,så jag kan få lite "ljus".
Så en på FB som redan hade fixat allt och då menar jag verkligen ALLT!! Stjärnor,stakar,julgardiner,julpyntat och JULGRAN!!!! WTF!!! Det är den 14 nov det är FÖR tidigt!! Sen spelar det ingen roll att man inte ska vara hemma så mkt.....tycker jag.
Ikväll är mannen iväg på whiskyprovning vilket innebär att jag har lördagen själv med mina tre barn.....vilket mys det kommer vara <3 eller vänta nu......jag och C kommer mysa ihop och grabbarna sitter instängda på sina rum vid datorn. Och gud nåde om man öppnar dörren!! Och om du skulel gå in då kommer det något konstigt läte från deras munnar :-) haha!
Ska försöka flörta till mig lite mamma mys med mina tonåringar iallafall,får se hur det går :-)

Nu ska jag röra runt lite i pastan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis