söndag 2 november 2014

Inget varar för evig

Inget lever för evigt även hur mycket man än önskar.
Idag eller ikväll fick min älskade dotter "uppleva" det. Och det gällde hennes älskade dvärghamster Lexie. .......jag skulle byta ut luddet i hennes hus i buren och gör som jag har gjort sedan hon flyttade hit den 23 december 2013. Började med att säga godmorgon Lexie och pussa i luften så det blir puss ljudet och hon tittar alltid fram då och kryper ner till mig eller C.
Men ikväll gjorde hon inte det 😯 tänkte att hon kan inte tagit sig ut?! Och Laban kan väl inte ha lyckats få tag i henne.....
Kallade på C och hon kom upp, jag såg att hon blev lite orolig och började tömma husen på ludd och där i det ena låg hon. Svag och nästan livlös 😢 vi fick ut henne och hon var så kall och rörde sig knappt.  C tog och lindade in henne i en handduk och kelade med henne.  Jag sa till henne att dy vet att hon är "gammal" och en dvärghamster blir inte så gammal. 
Min älskade lilla flicka bröt ihop i tårar och insåg att hennes älskade Lexie var påväg att dö ifrån henne. Ja jag är ju som bekant blödig delux och började med att gråta för att jag såg hur ledsen min dotter var.
Men ett tu tre så var hon som vanligt igen.....så det lilla livet klarde sig "denna" gången 💜💛💚

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis