tisdag 18 november 2014

Gång på gång så gör hon det

Vår älskade och för en del "hatade" Malin, en mamma som skriver allt det många tänker men inte vågar skriva. Gång på gång så levererar hon <3
Inte fan dör eller skadas barn av att tillrätta visas eller åka in på rummet vid taskig attityd mot ,föräldrar,syskon  eller vad det nu kan gälla.

Våga bestraffa barnen för deras skull men även för OMGIVNINGENS skull. Vem fan vill ha en massa ungdomar som löper amok ute och i/på skola/arbetsplatser om ex antal år?! Bara för att man sov föräldrar INTE vågar säga bu eller bä eller göra ditten och datten när det gäller ens barn. Tror ni barnen kommer tacka er för det?! KNAPPAST!

Så sluta vara så skenhelga och låtsas att ni accepterar att barnen kasta mat,kallar dig det fula ordet efter det andra. Försök inte få andra att tro du tycker det är ok att barnen slåss biter eller kastar bilar på varandra så blodet flödar.......
För jag kan med handen på hjärtat säga JAG TILLRÄTTA VISAR MINA BARN och jag är inte rädd för att det ska hända de något hemskt när de får vara på rummet...... nu är det ju så att mina tonåringar självmat befinner sig på rummet......det är kanske fel på det?! OMG! Hur ska jag få ut mina tonåringar från sina rum för att umgås lite mer med sin mamma??
Kan även berätta att jag överlevde när min mamma ställde ut mig när jag var lite för att jag skrek som en galning inne, även när jag åkte in på rummet så klarade jag mig,i värsta fall somnade jag en stund och en power nap är ju aldrig fel ;-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis