tisdag 25 november 2014

En helg i Stockholm

Helgen som gick var jag i Stockholm, i lördags var det dax för #bloggmiddagen2014, jag åkte upp i fredags och hem igår.
Sov över i Vallentuna hos L & M åt god mat och drack lite vin och bara satt och pratade. Jag och M badade bastu vilket var riktigt skönt :-).
I lördags så åkte vi en runda till Täby Centrum och spenderade några timmar där, sen åkte vi hem igen och det var dax för mig att göra mig i ordning inför kvällens middag som hölls på Taverna Bazaar där Ewa och Anna hade lyckats får till ett bra pris för deras goda mat & 2 drinkbiljetter endast 400 kr :-) maten var helt ljuvligt god, Vi var några som bröt ut i skratt när en av servitörerna som kom och skulle servera ett glas vin till en tjej.....HALLÅ det är bara 40 st här! Haha! Stackare......
Det skrattades och pratades och utlottningar av fantastiska vinster, alla vann  vinster sen fanns de några lyckliga själar som hade turen att vinna både 1-2 ggr när de hade en "liten" utlottning igen. Ni kan kolla i mitt förra inlägg vilka som var sponsorer till våra goodibags och vinster under kvällen....lista är inte LITEN som ni kan se :-)
Eftersom jag är en vilsen lantlolla från Skåne som har svårt att hitta i vår huvudstad så "valde" jag att ta följe med en annan tjej som skulle åt det hållet jag skulle,detta för att slippa irra runt i tunnelbanan och bland nattbussar,då de håller på att lägga ett spår till ut mot Bälsta så blir det lite extra byten. Men jag kan skryta med att jag hade klarat det hem till Ewa men inte till L & M......haha! HAde inte ens hittat dit när det är ljust tror jag :-) Men de timmarna jag deltog på middagen var super trevliga och vars en STOR guld stjärna till kvällens värdinnor för ert enorma jobb ni lagt ner.
Sen var det söndag och det var dax för mig att lämna Stockholm för denna gången men jag eller vi kommer snart igen :-) Hade ju inte riktigt den tiden med Ewa som jag ville :-P haha! Vi måste ju go crazy banans soon! Behöver vår förlösande skratt och tokigheter :-D

Det kommer dimpa ner lite inlägg om de olika produkterna här på bloggen och instagram, lite pö om pö.

Ha en skön förmiddag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis