måndag 10 november 2014

Dagens snackis......Nog ska det vara.

Jag som kan lyckas med dagens bravader.......hade varit inne hos kiropraktorn skulle där efter köra till polisen för att hämta mitt och C pass.
Hjärtat det slår alltid lite extra när jag kör förbi polisen.....mesigt ja jag vet men så är det bara :-) Och idag skulle jag ju faktiskt köra IN på "deras" område och det har jag inte gjort sedan jag fick körkort,när vi var där förra veckan och fixade passen så körde ju mannen. Iallafall jag svänger vänster in och sedan direkt höger....vilket var helt FEL för vad lyckade jag med?! Jo köra in på någon form av gångbana!! Såg ju bilar stå där men det var fan ingen parkering för oss normala!! Haha! Stod några lite längre fram som började vifta med armarna och markerade att jag skulle backa!! Det var då jag INSÅG var jag körde!! OMG.....jag ville bara försvinna ner under ratten! Haha! Men de som viftade åt mig skrattade mest och gjorde tummen upp när jag parkerade på RÄTT ställe......jag var så nervös när jag gick av bilen så jag tog upp mobilen och låsas pratade i den! Töntigt värre när jag tänker efter,hade bara fattats att det hade varit någon som ringde när jag gick så.........är en jäkla tur att mannen får hämta ut sitt själv och att det dröjer FÖRHOPPNINGS vis 5 år innan jag behöver dit igen.
Men jag kan lova er att jag blev deras snackis i ficka rummet till lunch och fika!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis