lördag 1 november 2014

Är jag en "riktig" vän

Ja det är jag och jag hoppas att mina vänner ser mig som en oxå. Är jag den som skulle släppa allt som jag har för händerna för att sitta prata med en ledsen eller arg vän,ja det är jag. Och det är jag så jävla stolt över och jag står för det och jag är STOLT över att jag är sådan oxå.
Vill alla mina vänner väl.....ja jag vill alla i min omgivning väl eller de flesta iallafall :-)
Min allra bästa vän brukar säga och skriva att alla borde ha en Anna i sina liv och jag kan inte mer än hålla med :-)

Idag ska jag och C gå upp till minneslunden och tända lite ljus till pappa/morfar sen ska vi nog gå en liten runda på kyrkogården....det är så otroligt vackert att vara där uppe när de flesta gravarna är pyntade med ljus och annat fint.
Nu ska jag hänga lite tvätt.

Önskar er alla en bra 1 november <3 va rädda om varandra

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis