onsdag 5 november 2014

Alltså

Natten till igår hade jag en sjuk dröm. Ja den var så sjuk så att jag undrar HUR man får ihop allt,men samtidigt är det väl tur att vi inte vet det.
Men återigen så var det en sann dröm. Jag drömde nämligen att min bästa vän skulle ha barn och jag var hennes doula över telefonen då vi bor xantal mil ifrån varandra....det var en lite "komisk" upplevelse att agera doula över en telefon långt ifrån hur det går till i verkligheten........(nej jag är ingen doula)
Och igår så hade jag det där i magen hela dagen....sen att jag inte sett henne på FB gjorde mig ÄNNU säkrare på att det hade eller skulle bli bebis. och 18,23 fick jag ett meddelande med en bild på en super söt bebis, runt ansikte och nästintill svart hår <3 och det var en lite flicka! Oh jag är så glad för deras skull,3 har blivit 4.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis