onsdag 15 oktober 2014

Onsdag och dra den fram och tillbaka

Och vi är mitt i veckan,dagarna bara rulla på och vi med dem.
Jag jobbar och gnor på trots att min rygg skriker av smärta detta trots att kiropraktorns råd är: Du måste vila din rygg. Han blev lite "arg" samtidigt som att han förstod när jag sa att jag förlorar för mycket......Ja jag vet att man ska lyssna på kroppen och att vi har bara en rygg och den måste vi vara rädd om. Men även om jag inte jobbar så har man det där hemma,det kan ju inte stanna bara för att jag har ont i ryggen.
Ser ut som en bomb slagit ner här hemma nu när jag kom hem.....ja när ska jag "orka" ta det? Ni tänker kanske men din man då?! Ja jo det är väl sant......kanske är det därför det ser ut som en bomb slagit ner här hemma för att han inte "ser" det jag ser. (jag vet att det inte är något udda,utan det är ett ganska vanligt fenomen) för det är så att världen ser olika ut i en man och en kvinnas ögon. Nu vill jag säga att jag är inte PEDANT men med 2 hundar så behöver man ta ett varv med snabeldraken ett par ggr i veckan och det är lika lätt för alla i en familj att göra det och det krävs ingen direkt teknik om jag säger så :-D
Det är bara till att sätta in kontakten och trycka på knappen sen är det nästa bara att dra den fram och tillbaka,ingen konst för en man eller hur?!?! Haha!

Dax att fixa middag innan läxor och fritisgådsbesök och kanske ett varv med snabeldraken :-)

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis