lördag 11 oktober 2014

Nej vad är det?! Äpple/varelse som har invaderat min fiffi?!!?

Nej det var ju bara en tampong!! En tampong som varit försvunnen sisådär 4 veckor........
En vän berättade för mig att hon hade stått i köket för en och en halv vecka sedan och bara känt att det kom något ut ur hennes fiffi,hon trodde det var en varelse som ville ut. Hon hade mer eller mindre rusat in på toaletten och det var då den kom........den försvunna tampongen hade bestämt sig för att återvända!! Nåja nu är det ju så att den inte riktigt såg ut som den gjorde när den stoppades in...... :-S nej tänker att den har myst rundor djupt där inne i 4 VECKOR!!!! Ja färgen är väl inget jag behöver skriva om inte heller HUR den luktade,den hade luktat så djävla illa så det var nära att hon spydde, (vilket är fullt försåtligt,det är snusk delux efter 2-4 timmar liksom) så det var denna försvunna tampongen som kändes som en varelse som ville komma ut! Storleksmässigt tja,tänk er ett avlångt äpple eller något sånt!! Hualigen säger jag bara!!
Nu tänker ni såhär: Hur kan hon ha glömt eller missat tampongen?! Jo kära vänner det ska jag berätta för er, detta var en sk natt tampong som ville ut på äventyr i fiffi. Och på morgonen när hon vaknade och skulle på toan och skulle ta ut tampongen så var där INGEN!! Hon blev väldigt fundersam men tänkte att då glömde jag väl att sätta in en igår när jag gick och la mig och sedan har hon vilket jag förstår inte alls tänkt på den och fast än hon har haft ont i magen och varit svullen och spänd så har hon ju inte slagits av tanken att det kunde bero på tampongen.
Men det finns fortfarande ett stort mysterium i detta fallet och det är var fan har snöret tagit vägen?! Det var ju pga att snöret inte satt på tampongen som hon missade den!??!!
Hon berättade ju om incidenten för sin man som är som han är :-D och jag blev inte jätte förvånad över hans kommentar: Jaha då var det nog den jag har känt. Hon: Va? Varför har du inte sagt något? Han: Nej,jag trodde det skulle vara där! Hon: Jo för det var nog första gången som du är där inne!! Haha!
Ja jag skrattade så jag dog när hon berättade det för mig!

Jag kan erkänna att jag ALDRIG sover eller sovit med en tampong,detta för jag är så rädd för tampongsjukan och efter att ha hört denna upplevelsen så kommer jag ALDRIG göra det.
Så jag ber er att tänka er för innan ni stoppar in en tampong´i fiffi över natten!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis