torsdag 30 oktober 2014

Kan inte låta

Bli och fundera på detta med män och kvinnor. Alltså jag menar de olika syn sätt könen har på en del saker....
Och jag kan bara konstatera att jag blir matt på "deras" sätt att tänka. Är det bara de som är trötta efter jobbet,maten? Nä det blir en kvinna oxå.....iallafall jag det sticker jag inte understolen med,jag är ju för fan bara människa även om det ofta kan uppfattas som om jag är en super woman som bara går och går utan att ens känna efter. Men vet ni jag skulle oxå bara vilja lägga mig på soffan och sova för det är även jag i behov av......skillnaden är den att jag "kan" inte göra det,för där är tvätt,städ,matlagning och en och annan aktivitet ska kanske oxå hinnas med.
Nä det är nästan så att jag hoppas jag blir man i mitt nästa liv.......nä fy fan det skulle jag nog inte vilja vara när jag tänker efter.....
Nu vet jag att jag inte ska dra alla män över en kant........

Imorse blev det mys frulle hemma hos T,tack så hjärtligt, det är något man skulle försöka införa lite oftare tycker jag.
Senare var det dags för bowling,det var mamma vinnarskalle som skulle möta sina barn.....
Och vi är väl alla tre dåliga förlorare FAST ingen vill erkänna det :-)
Det gick skit bra för mamma till en början.....sen fick ju C in ett par bra  träffar så hon låg 1-2 poäng efter mamma,MEN sen hände det ngt O fick kläm på det hela och gick om mamma!! Va!! Det hela slutade C+O delad första plats,mamma tvåa,H sist men inte minst (han tog sig upp på 3 siffrigt MEN med nöd och näppe :-D)
Ja vi hade en rolig timme och det ska göras om nästa gång de kommer :-) och då ska mamma vinna!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis