tisdag 21 oktober 2014

I somras så

Vann jag en tävling via Gröna Lund. Vinsten var ett pariserhjul från playmobil.
I november månad är det dax för bloggmiddag som anordnas av Ewa och Anna. Det är första gången jag deltar på en middag som de anordnar och det ska bli sjukt roligt! Jag "missade" helt när de släppte inbjudningarna och hamnade därför på reservlistan,men jag hade tur och hamnade på gästlistan :-) Tjohooo,woop,woop! Det håller på med ett häst jobb,eloge ska ni ha tjejer!
Middagen kommer att äga rum på tavernabazaar.
De har fixat en hög med otroliga sponsorer till både goodibags och tävlingar.
Där hålls en tävling från playmobil,vinsten är antingen en polisbil eller tivolit.
Jag skulle jätte gärna vilja vinna tivolit för att komplettera pariserhjulet :-)Nu håller jag tummarna. 

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis