fredag 17 oktober 2014

17 oktober 2010

Var en kväll när jag inte kunde komma till ro,hur jag än försökte så kunde jag inte slappna av.
Vid 23,00 ringer telefonen och jag fick det där samtalet INGEN vill ha. I andra änden hör jag bara: Din pappa är död.......ordet död ekade i huvudet!!
Han gick hastigt bort i en akut hjärtinfarkt..........
Jag saknar honom så det gör ont i hjärtat, det känns som om jag inte känns hel. Jag får fortfarande enorm panik när det kommer över mig, Trodde aldrig jag skulle sluta gråta vilket var märkligt för jag grät mycket och ofta och det är märkligt att man har så mycket tårar.
Jag kan än idag inte förstå att han aldrig kommer svara när jag ringer,jag får aldrig höra honom prata om sitt jobb och alla hans vänner. Får aldrig höra honom berömma Gunan för allt bra och fint hon gjort.
Pappa du fattas mig enormt mycket och saknade är lika enorm. Sorgen och saknade har jag "lärt" mig leva med på något konstigt sätt vilket jag ALDRIG trodde jag skulle  kunna göra.
 
Aldrig har denna texten varit så betydande för mig <3 Älskar och saknar dig något enormt pappa <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis