tisdag 9 september 2014

Sitter här

Och är hungrig som tusan!! Andra dagen med shaken och jag måste säg att den är super god! Var inne på svensktkosttillskott och beställde 2 burkar till :-)
Jag hoppas att det blir bra resultat av det hela,ska in en runda på gymmet innan det är tid för plan möte imorgon,kiropraktorn menar ju på att jag ska träna trots att det gör ont. Så jag tänkte att ut och spatsera på löpbandet får det bli :-)

Idag så ska jag passa på att maila lite företag som inte mailat tbx ang #bloggmiddagen som äger rum den 18 oktober.  Ska bli kul att träffa de som tackat ja så vill ni träffa mig och Sofia så se till att tacka ja. För den 24 september så stänger vi.

Nu ska jag sätta fart.

Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis