måndag 1 september 2014

Shit vad jag

Tycker det är behändigt att sitta vid en datorskärm och klicka hem födelsedagspresenter/julklappar. C fyller ju år om en månad och jag har redan idag väckt upp mitt klick finger och köpt lite födelsedags presenter och några julklappar till henne :-) japps det gäller att vara ute i god tid :-)
Ja det trillar väl i något mer i hennes hög till jul skulle jag väl tro,vi försöker hålla oss inom en viss ram när det gäller födelsedags presenter  och julklappar detta till alla barnen,visst nu är det så att C nog får mer eftersom hon är lättare att handla till...men jag försöker att vara rättvis när det gäller mina barn. Men som alla föräldrar vet så är det inte ALLTID lätt då de är i olika faser i sina liv och i behov av olika saker.

Denna veckan så är det jobb för hela slanten som gäller, konstaterade att jag och maken ses en stund på torsdag innan vi båda drar och jobbar kväll,ja så kan det vara ibland.......men vi överlever nog det oxå :-)
Denna veckan kommer jag även att gästblogga hos goa Anna-trollmorsan så glöm nu inte kika in hos henne under veckan och läs alla som gästbloggar <3 mitt inlägg kommer den 5 september.

Önskar er alla en bra dag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis