måndag 15 september 2014

Ny vecka- Magsjuka och ny regering

Jobbat hela helgen och jag har umgåtts väldigt nära med kräk och diarrè :-S sa innan jag gick hem igår: Har jag inte fått ngt än så får jag inget,jajamensan det är lätt att vara tuff!! För inatt 01,15 vaknade jag med enorm huvudvärk,ont i magen och kände var kommer det först!!??? Panik delux kan jag lugnt säga. Så det blev inte många timmars sömn för mig inte...fast jag behöver sova många timmar.
Vi satt och tittade en stund på valvakan när jag kom hem från jobbet,men jag gick och la mig "tidigt" då jag jobbat hela helgen och min rygg var helt i olag :-(
Att M hade gjort sitt det kunde jag nästan ana sedan innan och att S skulle ta makten var ganska givet, sen blev det ju SD som blev tredje största parti och det blir ett jävla ramaskri men det var ju inte så att de bara blev det.....svenska folket har rösträtt och en del (många) svenskar valde att lägga sin röst på SD. Läste en artikel på Aftonbladet att alla stänger dörrarna till SD.Nu får vi ju hoppas att andra partier VILL bilda regering med Stefan Löfven. Och med tanke på missnöjet runt om så bör det inte vara svårt får vi hoppas eller?!
Men vad som är intressant i den artiklen är att det står så här: -Alla som röstar på SD är inte rasister,men alla är missnöjda säger Folkpartiets Carl B Hamilton. Och det är något jag hade hoppats att ALLA kan inse.
För trots all så är ju inte de som röstat på tex S för att man ska ha lättare för att bli sjukskriven och ha lättare för att få bidrag........ Ja mina vänner vi kan vända detta valet fram och tillbaka men det blev som det blev då FLER gick och röstade igår och det tycker jag är positivt,trots att alla tycker olika!

Och med detta sagt så kommer jag blicka framåt och hoppas att det trots allt blir 4 "bra" år.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis