söndag 28 september 2014

När mannen jobbar

Helg får hans töser roa sig själva :-) och det har vi gjort denna helgen. Igår sov han ju hela dagen för att sedan bege sig till jobbet 17,20. Så det blev lite vårrullar för mig och C till middag,mumsigt värre och sjukt längesen jag käkade det,vi hade köpte en liten påse lösgodis till kvällen sen. Grannen kom in strax efter halv sju och vi satt i uterummet och snackade och hade det gott.....kändes som klockan var mitt i natten när hon gick hem men hon var bara 21,00! Haha! Vi gjorde oss redo för att lägga oss och titta på tv,men jag orkade inte se så länge så jag tror jag somnade snabbt igår. Jag vaknade till och hade en sån jävla halsbränna så jag fick ta mig lite samarin.......hualigen vad det är otrevligt. Imorse så vakande jag när mannen kom hem så jag gick ner tog en dusch och sen fick jag sms av grannen om vi skulle ta en runda till biltema och köpa lite spolarvätska och annats smått och gott till bilarna,så vid halv 10 stack vi iväg blev en runda till biltema och ekohallen, men gjorde inte av med alls så mycket pengar :-) och det är alltid positivt ju.

Nu ska jag göra ngt vettigt men jag vet inte vad än.......kanske skulle ta en kopp kaffe kanske.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis