lördag 27 september 2014

Godmorgon denna lördags

Morgon,här sitter jag med mitt morgon kaffe och en rostad macka. Räkningarna är betalda.....tjoff så försvann en massa pengar på kontona. Fan vad det är tråkigt..........jag skulle vilja ha en massa pengar och slippa "bekymra" mig för det. Men det lär väl aldrig hända och lika glad är jag för det........
Idag vet jag inte vad som står på schemat,mannen har ju sin natthelg på jobbet så han sover ju hela dagen för att sedan bege sig till jobbet vid 17,15 igen.....så det blir jag och C som får hitta på något. Men vi ska nog inte sitta hemma bara och uggla.....det är ju det som är så skönt att ÄNTLIGEN ha körkort.......

Nä nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och sen ska C göra sin läsläxa och det ska packas till nästa vecka.

Puss på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis