måndag 1 september 2014

Efter mycket om

Och men så har jag NU lyckats säga upp filmpaketet som vi  har via viasat. Har ju via ett fler tal försök att få tag i supporten hos viasat men antingen telefon kö på 40-50 minuter eller fel på deras telefonsystem.
Men nog tusan skulle hon i andra sidan försöka få mig till att behålla utbudet men jag förklarade att det är bara massa repriser på filmer och sällan några textade filmer...jag jag måste ha text :-) Haha! Annars måste jag sitta själv och titta :-) Sen menade jag på att betala ca 200 kr i månaden för att se max 1 film varannan månad det är fördyrt....men vet ni vad! Jag kunde ju välja själv och hon kunde lägga upp ett erbjudande med att ha filmkanalerna gratis ett kvartal.......det var ju ett JÄTTE bra erbjudande. NOT!!
Får nog komma med annat till en sk "trogen kund".

Nu gäller det bara att hålla koll den 1 oktober så filmkanalerna  är fimpade då för annars blir jag sjukt förbannad!!!

1 kommentarer:

  1. Sv: Ja det är riktigt trist. Även fast jag egentligen inte tar åt mig ås mycket så kändes det ändå obehagligt att vara kvar i vagnen när det ska snackas så jävla mycket .. om det nu är sant, men troligen har kärringen hittat på det själv och har så mycket åsikter. Men sista gången hon slickar våran röv, för när R kommer hem ska visst vi 2 ta ett lite snack med tant-rövslickare.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis