torsdag 11 september 2014

Nu var det gjort - förtidsröstat

Ja jag är tacksam att det "bara" är val vart fjärde år. Herregud vad det var svårt. Men det är väl svårt för att jag har dålig koll och inte är speciellt intresserad av detta med politik,skäms men jag är brutalt ärlig! Jag stod i salen där vi kunde förtidsrösta och jag kände hur tanterna som satt där och tog emot röstsedlarna hur deras ögon verkligen var framme vid min nacke för att titta på VAD TAR hon för sedlar?! Haha! Jag stod där framme och visste verkligen inte vad jag skulle ta......så jag gjorde som alla andra som verkligen inte vill visa vad de röstar på- Tog en av varje :-D Men jag säger så här...jag har dragit mitt strå till stacken.........sen får vi se vad som händer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis