torsdag 11 september 2014

Höjd till skyarna och fiskbensfläta


Jag ska helt ärligt säga att jag är urbota kass på detta här med frisyrer och snitsighet. Och har alltid varit det *skäms* och att ha en dotter med detta hår som min har är ju en dröm för alla som kan detta med att få till frisyrer och annat. Men för mig som allt som oftast är den sämsta mamman som inte kan göra något alls mer än "vanlig" fläta (det tycker Corre) har försökt tack vare youtube att lära mig inbakadfläta men OM FUCKING GOD vilket meck.....mitt tålamod tryter bara jag tittat på en video på dessa små barn/ungdomar som fixar det på 2 röda! 
Men imorse så tänkte jag eller jag fick en uppenbarelse att jag skulle "lära" mig det......haha! Ja herregud hur tänkte jag där.......  men jag frågade Corre men den lenaste rösten om jag skulle göra en på henne. Hon suckade och himlade med ögonen,och jag förstår henne verkligen! Haha!
Men hon satt där i soffan och jag började.......himmel vad mycket och tjockt hår hon har......det går fortare att göra en vanlig tänkte jag men nej,ge ej upp! Jag kan verkligen se hur hon gör miner där hon sitter framför mig men säger inget. Och döm om min förvåning det blev en fiskbensfläta!! När jag säger det till Corre att mamma LYCKADES då bad hon mig snabba på så hon hann se det i speglen. Och med iver i örsten så frågade hon om hon slapp tvätta håret när de hade simmat,ja OM den håller så slipper du sa jag MEN du ska göra det ikväll. Tack mamma du är snällast och bäst <3
Jag jag passade på att suga åt mig av det för i em när hon kommer hem så är det garanterat annat ljud i skällan........Sen bara vetskapen om att hon verkligen skryter och höjer mig till skyarna i skolan det kan jag leva på ett jag :-D
Tyvärr fick jag inte till slutet riktigt på den men vad gör det om 100 år och huvudsaken är att VI är nöjda. 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis