tisdag 2 september 2014

Är det inte lite

Så att man uppfostrar barnen med en del regler som man själv blev uppfostrad med?! Det är iallafall så för mig. Jag tar från min egen uppfostran och kryddar med lite va den som jag själv växt upp med och det fungerar för mig/oss.
Det är som en så enkel sak att man inte ringer till någon efter kl 21,00 om man inte "avsatt" tid att det är ok att ringa och man ringer/går inte innan kl 10,00 på helgen till någon. (Det sist nämnda gäller då speciellt barnen) 
Men det är tydligen så att en del tycker det är OK att slänga iväg ett sms kl 22,51 till en person som man nästintill ALDRIG pratar med! Jag funderade lite på om jag skulle svara på det när jag vaknade kl 05,15 men jag var "snäll" och svarade inte förre kl 07,00.....mycket snällt av mig eller hur!?!
Och nej jag har inte ljudet på mobilen när jag går och lägger mig utan jag har den på ljudlöst men jag anser inte att man skickar ett sms eller ringer vid den tiden om man inte är "vän" med personen ifråga! Eller att man vet att jag kommer få ett samtal/sms sent idag av en viss person.

Nä nu ska denna surtanten ta lite mer kaffe.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis