torsdag 11 september 2014

13 år sedan och 2 år sedan

Dagens datum är den 11 september och alla minns väl nyheterna som sändes 11 september 2001. Jag minns att jag kom ut från sovrummet och hade tagit upp Hugo som hade sovit en stund och jag hade tv4 på och där såg jag en sekvens där ett plan kör in en byggnad..........och det tog en bra stund INNAN jag fattade vad det vad jag tittade på!! Och då fick jag så enormt ont i magen.                         Dagens datum fast 2012 stämplade jag in på på mitt nya jobb,ett jobb som jag blev glad över att få för att jag hade ju inte haft en riktig tjänst sedan 2004-2006,där efter var jag ju mammaledig,sen började jag plugga upp mina gymnasiebetyg,sen läste jag vidare till undersköterska. När jag tog examen 2011 så fick jag mitt "första" sommarjobb som undersköterska och det blev på HIA/112. Jag var överlycklig då det anses svårt att komma "dit" upp som ny och oerfaren,men JAG lyckades. Sommarjobbet förlängdes till vikariat som förlängdes. Sen i maj/juni 2012 så ringde de från företaget där jag jobbar idag och ville jag skulle komma på intervju och eftersom jag hade ett jobb/vik så ville jag ju först höra OM jag hade möjlighet att få ngt mer. Men då det var osäkert så hoppade jag på det tåget som rullade in på perrongen :-) och vi var 6 st främmande personer som skulle "starta" upp plan 2. Så nu har jag en tillsvidare tjänst som jag håller hårt i :-)            

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis