torsdag 21 augusti 2014

Telefonkö och bromsbyten

Jag bara älskar att sitta i telefonkö *NOT* det inte till försäkringskassan utan till skruvat. Jag beställde nya bromsar till Bettan där ifrån angav mitt regnr och ändå så passade dom inte!! Hur kan kan det vara på det sättet?! Jag måste byta bromsarna då de ligger på och jag tänkte det är lika bra att få det gjort innan den ska besiktigas. Men tyvärr så blev det inget bromsbyte igår,utan idag måste jag ge mig ut på jakt efter bromsar,hoppas innerligt att någon har bromsar hemma. 
Men vad är väl en bal på slottet?!  Riktigt illa när kaffe bönorna är slut här hemma!!!
Det är 3 samtal före......det är 3 samtal före, det är 2 samtal före,det är 1 samtal före......det är 1 samtal före,du står nu först i kön! Hm är det inte samma som det är 1 samtal före??!! Eller att det är min tur?? Annars var det ju faktiskt 4 samtal från början.......

1 kommentarer:

  1. Hoppas du hittar några bromsar idag!
    Haha och det där med 1 samtal före och först i kön känns lite som samma faktiskt :P

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis