söndag 31 augusti 2014

Sista söndagen i

Augusti, imorgon är det 1 september och det räknas väl som höst eller? Men det behöver ju inte var "höst" för att det ska vara höstruggigt ute,sitter här med mitt kaffe och tittar ut och på himlen är det regntunga och gråa moln som bara funderar på när och om de ska släppa allt som finns i dom.
Igår kom maken hem efter att ha varit ett dygn i Hbg och med parkeringsböter......men GRATTIS!! Sen försökte han "skylla" på lite allt möjligt......psst han har tydligen glömt att hans fru nyss tagit körkort och "vet" vad som gäller vid parkering i korsning.........oavsett om det är en enkelriktad gata eller ej. Men den får han vackert själv betala om man är så jävla lat att man inte orkar gå en bit istället. Blir ju bara lite mindre godsaker för honom när vi ska till Lalandia, hård men rättvis ;-)

I veckan som kommer så måste jag förtidsrösta detta eftersom jag jobbar den 14 september, men vad jag ska rösta på ska jag villigt erkänna att det har jag ingen aning om. Det är svårt annars att veta hur man ska rösta men i ÅR är det apa svårt.......

Nä nu ska jag ta mitt kaffe och sätta mig i soffan med min älskade dotter <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis