måndag 18 augusti 2014

Huvudet är full

Av tankar och funderingar, detta beror ju på att bollen är i rullning med fina Sofia. Nu under morgonen har jag svarat på lite mail som har trillat in och jag fortsätter hoppas på det bästa.
Alla dessa tankar ska trängas i mitt huvud med privata tankar och planeringar och givetvis jobb tankar (även om de inte är i skallen 24/7 så ska jag hålla de i schack under arbetsdagarna).
Igår så slog det mig under tiden jag chattade med Sofia att fasen jag har ju inte använt presentkortet på personligalmanacka som jag fick i goodibagen från förra årets bloggmiddag, så jag gick in och designade min kalender för 2015. Fattar inte hur jag helt kan ha missat att göra det...men nu är det gjort :-)

Nu ska jag göra ngt vettigt innan det vakas en em och kväll på jobbet.

Önskar er en bra måndag

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis