måndag 25 augusti 2014

Ny vecka och nya utmaningar

Då var det måndag igen. Veckorna rullar på men en helg rullar på ännu fortare. Började morgonen med att betala räkningarna *SUCK* lönt att jobba överhuvudtaget :-/ man hinner liksom inte "njuta" av lönen! Eller vänta är det det vi har gjort......räkningarna är väl ett kvitto på det?! Inte vet jag.......vad säger ni?                                                    När det var gjort fick jag samtal om att Labans syster var försvunnen sedan igår kväll/natt, så när C var lämnad på skolan så begav jag och Laban ut på Siwan jakt,delade inlägg på FB. Var väl ute ca 1 timme tills jag fick samtal om att hon var hittad och välbehållen.                                                      I helgen fick jag veta en glädjande nyhet och det var att min lillebror har förlovat sig <3 som den känsliga stora systern jag är så började jag ju gråta! Haha! Ja,jag kan inte hjälpa det......krävs inte "mycket" men när det är något så stort som en förlovning då tjöt jag riktigt! Ömsom skratt ömsom tårar <3 detta var nämligen något som jag ALDRIG trodde skulle hända honom. Och han är så värd att ha en tjej/kvinna vid sin sida. Och hon ska fan i mej vara snäll mot honom....för annars jäklar kommer stora systern till undsättning.
Inte konstigt att hon känner sig lite "rädd" för mig......haha! Och nej jag har inte hotat henne! Haha! Utan jag "Bara" kommenterade när de gick ut med att de hade ett förhållande att hon skulle vara snäll och rädd om min lillebror :-) Helt harmlöst tycker jag.......
Jag önskar er ett stort lycka till och du är så VÄRD DETTA lillebror <31 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis