lördag 16 augusti 2014

Hund på rymmen och spontan besök på IKEA

Var lite smått uttråkad här hemma i förmiddags. Chattade med A och hon gjorde inget speciellt idag,hennes status på FB var att inte göra något alls idag. Detta tills jag ringde henne vid halv 12 snåret och frågade om hon skulle hänga med till IKEA,jag hade till och med kollat att hennes tåg gick 12,52 från Osby och jag sa det att jag kör hemifrån strax så möts vi i Älmhult. Men när vi skulle köra så fattades vi en hund,Laban. Fan oxå var var och hur hade han kommit ut?! C såg lika frågande ut som jag,vi tog en tur i trädgården men ingen hund. Vi sprang bort till hans syster men där var han inte. ( det är dit han sticker om han sticker) hem igen och ringa till A att vi får ses senare för att vi var av med Laban. Jag hoppade in i bilen sa till C att du håller dig hemma om han skulle komma......ja när jag satte mig i bilen tänkte jag var börjar jag leta?! Körde en runda i byn,under tiden postar jag ett inlägg på FB med namn och bild på honom att han är försvunnen ser att några börjar dela inlägget. Kör hem igen och han är fortfarande inte hemma. Jag möter hans systers matte och hon kör en runda hon med. Jag kör iväg igen,stannar och frågar ett par stycken men ingen hade sett honom,då tog jag beslutet om att jag måste hem och ringa polisen. När jag kommer hem ser jag C i köksfönstret och vinkar, hon möter mig i dörren och säger jag har hittat honom! Han var i tvättstugan! Haha! Ja herregud på något vis när jag tittade där så var han bakom dörren och lyckades väl inte vända sig där! Laban var ju lite lycklig att han såg mig :-) 
Jag ringde A och sa han är hittad och jag kör nu,hon ringde när hon kom till Älmhult och sa att hon redan var på plats så vi träffades utanför fyndet. Hittade lite smått och gott. En ny säng till äldsta sonen,nu slipper han sova på en ribbotten med madrass ala 80 tal. Vi tog oss till bilen och skulle ha in den i bilen! Ja herregud det måste varit en syn :-) vi kämpande som djur och den gick nästan in helt men bagageluckan gick inte att stänga så vi fick binda den så den höll sig ner :-) Jag körde lugnt och fint hem och lastade av och satte på benen på sängen och slog sönder den gamla sängen. 
Nu ska jag landa i soffan med resten av familjen <3

 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis