tisdag 3 juni 2014

Hualigen vilken dag igår

Igår var det måndag och jag var ledig efter en helg på jobbet. Hade bokat med T att hon skulle komma och tona mitt hår vid 9 tiden. Sagt och gjort det hon och hon hjälpte mig med det, vi drack kaffe,tittade på lite husvagnar och pratade lite.
Mannen och jag hade bestämt att vi skulle starta med 5:2 dieten......eller jag ställer upp för hans skulle för att det inte ska bli "tufft" för honom. Och det är inget som känns jätte svårt eller konstigt FÖRUTOM att shit vad hungrig och sugen på allt jag var igår :-)
Strax efter dottern kommit hem från skolan och mannen kört till jobbet ringer hemligt nr,svarar och det är från jobbet........och jag blev infordrad att jobba 15-21 jag sa: Jag har inget fritids till C, fick till svar att jag skulle ta med henne, okej. Sen slog det mig FAN det är tågstrejk hur löser jag detta snabbt och lätt?! Men va fan jag är ju kvinna!! ;-) In på skånetrafiken konstaterade snabbt vi skulle behöva åka om 30 min. Fick ringa S och beordra honom att hämta oss på jobbet kl 21,00 och tack och lov så var det inga problem.
Det var tänkt jag skulle vara på ett annat plan men det sa jag direkt att jag kommer inte vara där när jag har C med mig och det förstod hon.
Kan erkänna att jag är RÄTT trött idag ska jag villigt erkänna :-S men får tänka på att jag blir lite rikare i lönekuveret.

Idag så är mannen iväg med C och hennes klass på en heldag på utflykt, de behövde ju föräldrar som kunde köra och eftersom jag inte gjort uppskrivningen eller så här ska jag väl skriva/säga då jag inte låg inne i trafikverkts dator för 1 vecka sedan så får ju han köra, sen skadar det inte honom att vara sådär härligt deltagande i hennes skola :-)

Nu ska jag ta lite mer kaffe och sedan påbörja en köttfärslimpa=2 dagars middag här hemma.

Önskar er alla en bra dag, kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis