torsdag 29 maj 2014

Våra val

Här i livet är något man fundera på då och då. Hade jag själv kunna påverka mitt liv som det ser ut idag till något annat?! Ja det är klart jag hade kunnat,visst hade inte haft mina tre barn idag kanske..utan några helt andra individer.
Hade jag varit annorlunda som person om jag valt en helt annan väg i mitt liv eller hade jag varit den jag är idag?! Min vänskapskrets hade förmodligen sett helt annorlunda ut på GOTT och ONT ska jag säga........
Ja nu är jag så där djup igen och ingen begriper mitt svammel men det struntar jag faktiskt i.

2 kommentarer:

  1. Ibland hamnar man i såna funderingar :)

    SvaraRadera
  2. Ja du vännen, hur hade våra liv sett ut??
    Kram och puss

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis