söndag 25 maj 2014

Söndag och solen

Är tillbaka utanför mitt fönster och en granne lite längre bort är redan ute och putsar på sin båt... i skrivande stund är klockan 08,07. Sitter här med mitt kaffe,hundarna har fått mat och nu sitter de och vrål stirrar på mig och inväntar nästa moment.....att få komma ut,men de får lugna sig lite så jag hinner få i mig mitt kaffe :-)
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat mer än att jag kommer fortsätta med veden och sista delen på gräsmattan ska klippas.
Igår hade vi besök av goda vänner på grillkväll,super mysigt och alldeles förlägne sen vi sågs,men hon har fullt upp med massa plugg och jag har ju jobbat. Men igår så lyckades vi får till en kväll ihop och det var super mysigt.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och ta mig en macka till det. Ha en bra dag

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis