torsdag 29 maj 2014

Nu är nästan

All veden staplad,min rygg sa NEJ håll inte på med detta mer,jag kommer inte ta dig upp ur sängen kommande dagar om du inte slutar.
Så nu hoppas jag verkligen att jag slipper ta mig an det som är kvar.....herre hör min bön.......
Tog en dusch och rakade ben och armhålor eller armhåla kanske jag ska säga.....för det var när jag var klar så upptäckte jag att jag hade glömt en...haha! Men det gick ju att fixa snabbt och lätt. Sen tog jag och norpade ögonbrynen, fuck vad det gör ont!!
Har hunnit få i mig 4 cider.....gott som tusan :-)
Nu ska jag strax tända grillen, det blir helgrillad fläskfilè,pommes,tzatiki, och annat smått och gott.

Önskar er alla en bra torsdags kväll <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis