lördag 17 maj 2014

Lördag,kalas dax och grillväder

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott. Sitter här med mitt kaffe och utanför mitt fönster sjunger fåglarna från en klarblå himmel och solen lyser *UNDERBART*
Nu på morgonen satt jag och kikade efter avslutnings kläder till C och givetvis kikade jag in på lekmer vi kikade runt lite och sedan hittade hon en som hon gillade. Tycker hon gjorde ett bra val :-) Och misstänker att hon kommer vara ensam om att ha en sådan på sig. Alla andra handlar ju på andra kedjor.....visst det gör jaag oxå MEN förra året hade typ 25 flickor samma utstyrsel som de C hade.
Idag står det kalas/party  på schemat för dottern, sen blir det grill mys här hemma. Mamman ska ta och klippa gräset medans pappan jobbar OM hon orkar vill säga....
Men innan jag drar igång dagen ska jag ta mer kaffe.

2 kommentarer:

 1. Jätte snygg klänning!
  Ha rn kanon dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Otroligt snygg klänning!!! I LOVE IT!!

  Nu måste vi få till en Sthlms date så vi kan gå på grönan med våra tjejer :)

  Puss

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis