onsdag 21 maj 2014

Jag är så

Tacksam att jag har en vän som jag kan berätta allt för,en vän som jag inte behöver berätta något för för hon känner mig så bra att hon vet om det är något som tynger mig eller något jag vill berätta. En sådan vän skulle ALLA ha.
Man kan vänner/kompisar men endast ett fåtal eller endast en som man delar sitt innersta med, jag är enormt tacksam att jag har en sådan vän/själsfrände i min älskade vän Ewa, finns nog inget som hon inte vet om mig och jag vet att hon skulle aldrig föra det vi pratar om vidare till NÅGON. Nej det vi berättar för varandra det tar vi oss med när vi går bort. Det enda som är nackdel med denna vännen det är AVSTÅNDET, jag önskar så att vi skulle bott närmre varandra <3

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis