torsdag 22 maj 2014

Ibland blir

Jag så jävla matt av all idioti som finns i vår värld och i min närhet. Ja det är så att den ena är näst intill värre än den andra.
Idag dök det upp ett inlägg om barn i trafiken....
Jag menade på lite att det är upp till var och en som förälder att avgöra när man anser sitt barn är moget att röra sig ute i trafiken och att det var ett typiskt FB syndrom att folk ta åt sig av diverse statusar, MEN jisses vilket svar det kom på det!!!! Det var någon som menade varför man skriver en status om man inte ville ha en reaktion,men även att den första statusen var endadt för att höjs sig själv till det bättre och sänka andra.....
Ja jisses vad säger man om det??? Givetvis sätter jag mig själv och mina statusar högst och givetvis vill jag sänka andra med mina starusar ;-) (hoppas att ni kan se ironin i det)

Med detta sagt upplyser jag er att den siste idioten inte är född.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis