onsdag 14 maj 2014

Har ju helt glömt

Att berätta att min älskade vän tjejmorsan och Anna åter igen håller på att anordna #bloggmiddagen 2014 något som jag givetvis inte ville missa.
De hade satt ett max antal gäster för att "bemästra" det hela på bästa sätt. Tyvärr så satt jag inte vid datorn eller hade mobilen tillhands så jag missade TYVÄRR att få en plats på middagen. Men men hängde inte läpp för det för jag hamnade som tredje reserv om det skulle bli avhopp. Visst kan erkänna att det var bajs på pungen läge just då! Men men jag tänkte som så: Att om gud vill och röven håller så får jag en plats!
Och igår så såg jag att jag taggats i ett inlägg ang middagen och då visade det sig att dessa underbara kvinnor beslutat att släppa NÅGRA platser till till middagen och JAG hade fått en plats!!! Tjohooo!!!
Så ÄNTLIGEN får jag besöka Stockholm igen och alla mina underbara vänner och min älskade Tjemorsan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis