fredag 9 maj 2014

Fredag och

Helgen står för dörren. Massa mello mys runt om i stugorna imorgon,även här inte för att jag kommer vara en del av det eftersom jag ska befinna mig på jobbet från 16,30 idag tills jag går av mitt helg pass på söndag kl 20,00....nej jag ska inte vara där i ett streck men det hinns inte med mer än precis sova :-)
Denna veckan har varit en känslomässig berg och dalbana, tårarna har varit nära många gånger,känslan av att jag ger upp för jag är ändå totalt värdelös har gett sig till känna MÅNGA gånger,speciellt i onsdags. Men efter en total urladdning lite pepptalk hos en vän och mannen så reste jag mig igen. Ja ni kan faktiskt jämföra mig lite med Thorsten Flinck .
Önskar er alla en bra fredag <3


2 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis