måndag 26 maj 2014

En kväll på

Jobbet mellan 13-21 byttes 7,07 imorse till en dag tur. Ssk från jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in på dan istället och givetvis var jag inte sen med att byta :-)
Så jag hämtade C på fritids strax innan 17,00, sen hem och fixa lite "middag" blev korv och potatissallad, inte helt fel.....vi blev mätta iallafall. Nu är hon på fritidsgården och jag sitter här och inväntar 2 maskinen tvätt som ska bli klar,får ju passa på att fixa till här hemma när jag inte jobbar,har även tömt diskmaskinen. Om en stund ska jag bara vara och inte göra ett skit mer ikväll,klockan ringer 5,30 imorgon och C ska vara på fritids 6,15 så jag hinner med bussen 7,30.
Onsdag är det 2 dagars ledig......eller onsdag ska jag på möte med facket,har ju en del att diskutera när det gäller min arbetsplats........men skam den som ger sig.

Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis