söndag 18 maj 2014

Alltså jag vill

Bara KRÄKAS på alla dessa förbannade schema tider som ska lämnas in överallt! Sen kan jag passa på att spy lite över att det tas för givet att JAG sätter mig och skriver det!! Imorgon ska sommar schemat till fritids vara inlämnat och gissa vad DET är inte ens påbörjat......varför kanske ni tänker.
Jo det ska jag förklara för er,maken jobbar på ett företag som byter schema lika ofta som deras chef byter kalsonger och detta görs för han inte vet om han ska skita eller har skitit!!!
Sen kan man kolla i vår kalender här hemma och ni kan ju gissa VEM av oss som redan skrivit in sina tider JUST för att underlätta för den som ska skriva schema till fritids........

Sen har vi den eviga jävla insamlingen med pengar till allt och alla........skolan är gratis......IN MY ASS!!!
Japps jag känner mig bitter idag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis