måndag 28 april 2014

Underbara,starka Erik Ståhl

På mässan i Halmstad i helgen så föreläste Erik Ståhl och vilken människa han är! Fanns inte en millimeter i min kropp och själ som inte berördes av hans berättelse. Jag satt och svalde MÅNGA gånger men tillslut gick det inte längre och det var när han berättade om Älskade Jonathan då brast det totalt för mig,tårarna bara rann. Rann för Eriks styrka att orka varje dag,rann för lilla Jonatan och hans familj.
Tårarna rann för att vi människor tar livet för så givet,vi tar våra liv för givet MEN efter Eriks föreläsning så tar jag inget mer för givet. Jag kommer från och med idag införa 30 sekunder smset till min familj och mina vänner.
Vill även trycka på att få fler att lämna blod! I lördags fick jag verkligen upp ögonen för HUR viktigt det är att vi som KAN lämnar blod. Slog mig att kanske har mitt blod hjälpt Erik. Så in och GE BLOD.
Ännu en gång en massa kärlek till dig Erik Ståhl

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis