fredag 18 april 2014

Mina,dina

Och tillslut blev det ett gemensamt.
Ja gudarna ska veta att det inte alltid har varit och kommer vara lätta med mina,dina barn inte ens när det blir vuxna......för när du ska fylla 20 år så räknas du som vuxen,även om du bor hemma.
Vår familj består av 2 mina och 2 dina och ett gemensamt. Och vi har sedan första stund varit noga med att barnen skulle förstå att det spelar ingen roll vem av oss som säger till barnen.....de skulle "göra" vad de blev tillsagda att göra och de skulle lyda oavsett vem som sa till och det var inte lönt att komma och klaga hos oss föräldrar att den andre hade sagt till. Och det har aldrig varit några problem måste jag säga.
Jag är inte (tycker jag) så mesig som mamma utan det jag säger det gäller och jag daltar inte runt med mina barn varken killarna eller dottern. Men med maken är det lite annorlunda. Han och hans föräldrar sätter mer än gärna hans 20  åriga son på en hög pedistal.......vilket kan göra mig lite smått irriterad.
För om du sedan du börjat gymnasiet endast fått studiebidraget EN GÅNG då sköter du inte skolan!! CSN håller inte inne med ett studiebidrag bara för att de vill.......och jag är av den meningen att du kan inte ligga och köra runt med din bil om du inte kan tanka den........visst farmor och farfar hjälper gärna till med att finansiera till deras barnbarn.....för han är ju s duktig!! In my ass.......man belönar inte en vuxen människa för att de inte sköter skolan eller andra åtagande de får. Sköter jag inte mitt jobb får jag ingen lön det är enkel matte......lönekontoret tycker inte synd om mig för att jag varit hemma i 2 veckor och ger mig full månadslön nä man måste JOBBA för att det ska generera pengar på kontot varje månad!!

Igår var vi iväg hos lite vänner och grillade och hade trevligt, 20 åringen skulle lämna och hämta oss och han kunde ta vår bil. Men det fanns ju några MEN som gällde vid lånet.......
Han skulle lämna tbx bilen till 9,00 imorse,blev 11,00. Maken menade på ja men vi ska ju inte ha den ngt på morgonen......nä men en tid är till för att hållas.......
Han skulle inte ligga och köra runt och agera taxi för de pengar jag tankat för!!! Trots nekande så fattade jag fort att han varit det då bilkudden låg i kofferten när han kom tbx,vi var hemma vid 22,30 och då satt dottern på den. 1+1 är ljug för fan inte!!
Han hade slängt servetterna och en annan förpackning som dottern inte tagit ute när vi varit och handlat,men när jag öppnar kofferten så låg kudden där bak. När jag frågar om han varit taxi blå nekar han och försökte prta om att vi la bak den igår när vi gick av! Jo förmodligen,har du inte lärt dig något av att ha mig som bonusmamma i 11 år?! Att jag har vait i din ålder jag har försökt ljuga om exakt samma saker som du........så dra den om rödluvan oxå.
Hans pappa och farmor tycker att jag är lite hård mot honom. Men det är som jag säger han är för fan 20 år gammal han borde fatta att han är vuxen och det är dax att ta ansvar för sitt handlande.

Jaja vi får väl se vad som händer med honom........men jag sa det att det är sista gången han lånar vår bil och pissar på vad som gäller.

1 kommentarer:

  1. Tycker absolut inte du är för hård mot honom, det är de andra som är för mesiga...

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis