torsdag 3 april 2014

Igår

Trodde jag att min rygg hade blivit bättre men så fort jag la mig ner så började ryggen värka igen :-/ visst det behövs nog några omgångar med nålar till innan det hjälper. Om det ens hjälper det vet man inte heller men den som lever får se.
Mitt ena frö i örat det värker som attans med jämna mellan rum och jag pratade med Malin om et och hon sa att det är för att den sitter på rätt ställe och att den jobbar. Se där ja iallafall en kula som jag inte behöver stimulera för att det ska hända något ;-)

Annars händer det inte så mycket här,går och väntar på min nya telefon :-) och vi funderar på det här med husvagnen oxå,ja et finns många som skulle sitta fint men vi vet inte än. Ska iväg på lördag fm och titta på en annan oxå innan vi helt bestämmer oss.

Nä nu ska jag se om jag kan fixa någon lunch/middag. Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis