tisdag 8 april 2014

Ett läkarbesök

Som nog gick till historien av de jag varit med om. Ringde ju VC jag är listad hos igår morse ang min rygg. Fick till svar att jag skulle ta kontakt med pluspraktiken som de har samarbete med. Jag ringde dit och förklarade mitt problem och de bokade in en tid den 16 april till mig. Berättade läget för  maken som tittade på mig och frågade hur de tänkte där?! Skulle jag gå med en dålig rygg och jobba och eventuellt förvärra de som felar. Hm ja han hade ju en poäng i det så jag ringde dit igen och förklarade läget igen och SSK höll med så jag fick en tid 11,40. Kom in till dr 11,57 och kom ut 11,58!! Dr kom och bad om ursäkt...... (trodde jag) att hon var sen,förklarade att det inte var någon fara men fick ett snorkigt svar att det minsann var ett problem för henne då hon skulle vara på möte om 3 minuter!!! Och fick höra att jag ändå bara var ute efter ett läkarintyg att jag blivit sjukskriven!!?? Va fan!!?? Jag kommer till läkaren för att jag behöver!! Så en dr har en bra timpeng om 1 minut kostar 160 kr!!
Så jag blev inte mycket klokare på mitt sk läkarbesök. Mer än att jag blev sjukskriven denna veckan ut.
Får väl se vad de säger hos kiropraktorn nästa veckan.........

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis